Fruition Partners ups ante med ServiceNow Mästarstatus

Fruition Partners tog en stor chans tillbaka i 2009 när det valde att enbart fokusera på erbjudanden som omger ServiceNow, molnet levererade tjänster plattform. Den här månaden, betalade den satsningen av när företaget blev en av bara två parter att tjäna en Master Services Partner-märket. (Den andra är, Cloud Sherpas.)

Det innebär Fruition Partners kommer att få tillgång till vissa verktyg och resurser som inte är tillgängliga för andra parter, som kan bidra till det påskynda sina tillväxt omgivande ServiceNow engagemang. För att tjäna denna status, har tjänsteföretag investerat kraftigt i teknisk utbildning, certifieringar (åtminstone 30 anställda måste hålla en ServiceNow märke) och säkerställa en hög nivå av kundtillfredsställelse (vilket visas genom flera kund hänvisningar).

I ett uttalande meddelar den nya statusen, ServiceNow verkställande David Schneider, som är Senior Vice President för global försäljning och tjänster, sjöng Integrator lov

“Redan Fruition Partners har byggt över 25 tjänsteapplikationer relationship management på ServiceNow plattform för att tillgodose behoven utanför IT-området, inklusive tid och kostnader spårning, onboarding, detaljhandelskedjan automation och anpassade kiosker. Fruition Partners har visat ett åtagande att ServiceNow kopplade med stark, innovativ produktexpertis och förmåga att få organisationer igång snabbt på plattformen, även i de mest komplexa organisatoriska miljöer. ”

Sedan starten 2003 har Fruition Partners genomfört mer än 400 ServiceNow implementeringar och 900 projekt, och så vitt jag vet är det den enda partner som har ägnat sig helt åt utveckling eller tjänster för denna plattform. (Åtminstone är det den enda som inte har köpts av en större moln integration företag.)

“Detta är en validering av en hel del satsningar vi har gjort”, säger Marc Talluto, VD och grundare av företaget, som för närvarande sysselsätter drygt 200 personer.

När jag talade med Talluto förra veckan, sade han några av Chicago-baserade företagets prioriteringar för 2014 innefattar att bygga ut sitt utvecklingscenter i Sydamerika (Colombia) och överväger ytterligare globala expansions ansträngningar. “Vi kan vara i tre till fyra geografiska vid årets slut”, sade han.

Systemförvaltning kommer att bli en stor fokus, serveras delvis av företagets nya, managed service, tillkännagavs i december 2013. Företaget kommer också att fortsätta att skapa mer färdiga tjänsteförhållande program som kan sättas in för att hantera call center och mänskliga resurser belastningen, servicenivåavtal, projekt, evenemang, mjukvarutillgångar, kontors rörelser och så vidare.

Fruition Partners steg upp ServiceNow expertis med managed service, Integrator partnerskap sträcker ServiceNow till mobila enheter

Vi i huvudsak att bli ett produktbolag “, säger Talluto.” Detta kommer att bli en betydande tillväxtområde.

 berättelser

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin