GoDaddy förvärvar e-postmarknadsföring start Mad Mimi

Småföretag hosting och molntjänster leverantör GoDaddy har slutfört ett avtal om förvärv av e-postmarknadsföring start Mad Mimi. De finansiella villkoren för affären har inte offentliggjorts.

Affären fyller ett hål i GoDaddy produkt lineup: Även om företaget har erbjudit sin egen e-postmarknadsföring tjänst, var verktyget visar dess ålder och saknar funktioner. GoDaddy planerar att ersätta sin Easy E-postmarknadsföring verktyg med plattformen och teknik från Mad Mimi.

Kontentan av Mad Mimi e marknadsföring produkt är enkel, med verktyg står det tillåter användare att skapa, skicka, dela och spåra anpassade nyhetsbrev.

För nu kommer Mad Mimi tjänsten fortsätter att vara tillgänglig som ett fristående program, och de företag som sade att de planerar att samarbeta bygga nästa generations produkter för övergång någon gång nästa år.

E-postmarknadsföring är kritisk. Det hjälper småföretag att ansluta till kunder i en billig och enkel att använda sätt, effektivt utnyttja befintliga kundrelationer, vilket gör verksamheten i företag lättare, “Steven Aldrich, SVP av affärssystem för GoDaddy, sade i ett uttalande.” Mad Mimi e-postmarknadsföring ansökan är en bra lösning för att ge till vår växande bas av kunder som kommer att gynnas av Mad Mimis hög kvalitet och övergripande positiv kundupplevelse.

Mer

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

GoDaddy fördubblar internationell närvaro, in 21 nya marknader, Microsoft, GoDaddy partner på Office 365 planer för små företag, GoDaddy senaste förvärv biffar upp nätet fakturering kapacitet, GoDaddy att utbilda indiska SMB på webb förmåner

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela