Hands-on: BodyGuardz Kron aluminium och glas skärmskydd för iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 och 6 Plus har böjda glas längs kanterna som är en utmaning att skydda. Folket på BodyGuardz precis släppt The Crown, en tvådelad glas och aluminium skyddssystem som helt täcker framsidan av iPhone 6 eller 6 Plus.

Den Zeos Glas- kant till kant är en annan mycket väl utformad alternativ som helt täcker kurvorna, med ett pris på $ 59,50 för iPhone 6 Plus och $ 49,50 för iPhone 6.

Kronan från BodyGuardz är tillgänglig för $ 44,95 för iPhone 6 Plus och $ 39.95 för iPhone 6. Om du har köpt ScreenGuardz ren för din iPhone 6/6 Plus under de senaste 30 dagarna, då kan du uppgradera till ScreenGuardz Ren + Crown för $ 16,95.

Innan jag går igenom installationen och mina erfarenheter, förstå att det finns ett begränsat antal fall som kommer att arbeta tillsammans med ScreenGuardz Ren + Crown. Jag kunde inte använda den med Seidio eller Urban Armor Gear fall, men jag kunde glida min iPhone 6 Plus i Mophie Juice Pack.

Apple gick med den stora skärmen smartphone konkurrens förra veckan och de vars liv har förbättrats genom stora bildskärmar kommer att älska den här enheten.

Liksom Zeos Glas- beskyddare, har The Crown en enkel installation fack som gör installationen en bris. Rensa bort din iPhone 6/6 Plus display, skala tillbaka plastbiten fäst skyddet (märkt Steg 1), och noggrant inrikta installera facket över din iPhone.

Du kan sedan ta bort mitt gula fliken bit (märkt steg 3) och tryck nedåt i mitten av skyddet att följa den till din iPhone. Det tog lite kraft för mig att bända facket med starka självhäftande kvarter från skyddet så lite försiktig här så att du inte tar bort skyddet.

Du bör sedan torka kanterna på din iPhone innan du installerar aluminiumfälg, The Crown. Dra av klisterskyddet och sedan carefuly tryck aluminiumfälg ned på plats på din iPhone. Det finns inte mycket lim på den tunna kanten, men jag har inte haft ett problem med det eftersom jag har aldrig försökt att tvinga min iPhone 6 Plus i ett fall. Om du gör det, så kan du lyfta skyddet från din iPhone.

Falltester genomfördes inte och kommer inte att utföras för att testa skyddsnivån på min personliga iPhone 6 Plus. The Crown passar perfekt på min iPhone 6 Plus så att övergången från aluminium kant till kronan känns som om det var utformad för att passa ihop.

Skärmen är helt skyddad och varje öppning är perfekt i linje. Det finns nu en bit av ett dopp för min tumme och finger på hemknappen eftersom glasskyddet lägger till en nivå över din iPhone skärmen. Den alumimum kanten till glasövergångs är i nivå med en mycket liten lucka som verkar för att samla in lite ludd.

Användbarhet av iPhone påverkas inte alls och skyddet ser bra ut på plats. Du kan köpa den med en svart eller vit krona för att matcha din iPhone färg.

Detta är en bra lösning för iPhone 6 och 6 Plus. Kronan bör hålla glaset lyfts av skärmen. Fatta beslut om huruvida du vill skärmskydd eller ett fall innan du gör ditt köp med antagandet att ett ärende inte passar med The Crown på plats. Jag ser i BodyGuardz Q & A att bolaget svarar på frågor om kompatibla fall och hoppas en lista läggs till platsen för att hjälpa potentiella köpare fatta ett välgrundat beslut.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Utvalda omdöme

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Installation

Passform och finish