Mobil tillbehör kokare Incipio köper ClamCase

(Incipio), Michigan baserade ClamCase har förvärvats av Incipio. Förvärvet adderar ClamCase Pro raden av tangentbords fall för iPad till Incipio linje av high-end väskor och fodral för tabletter och telefoner. Inga finansiella detaljer om förvärvet har offentliggjorts.

Medan ClamCase Pro är för närvarande tillgänglig från återförsäljare, kommer skyltas Incipio ClamCase Pro att finnas tillgänglig på utvalda återförsäljare senare denna månad.

Den ClamCase Pro är en vikbar tangentbord till iPad som förvandlar tabletten i en bärbar dator klon. IPAD passar i locket plast och roteras 360 grader så förutom att använda iPad som en bärbar dator kan den också användas i en tablettläge. Det finns ClamCase Pro fall för iPad mini, iPad 2/3/4, och både iPad Air och iPad Air 2.

: Webbplats översyn av ClamCase Pro för iPad Air

Förutom tillbehör till Apples enheter har Incipio fodral för andra produkter, däribland Microsofts Surface tabletter.

Andy Fathollahi, VD för Incipio förklarade till webbplatsen företagets resonemang för inköp ClamCase

se relaterad

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

ZAGG Slim Bok för iPad Air 2 händer på: Den bästa tangentbord fall, Belkin QODE Ultimate Pro för iPad Air 2: En av de bästa tangentbord, Logitech Typ + för iPad Air 2 händer på: Att få ner till affärer

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien