Ny tracker koldioxidutsläpp är inriktad på yrkesorganisationer tjänster

Känner sig åsidosatta eftersom många analys koldioxidutsläpp “verktyg” typiskt är fokuserade på företag som skapar hårda varor och som har anläggningar och tillverkningslinjer för att hantera och produkter för att leverera snarare än av den intellektuella slag?

Ideell organisation Noblis lanserar en tjänst som hjälper adress denna lucka och att bidra till att skapa dokumentation som kan vara värdefull för registrering av uppgifter i samband med federala regler (och andra uppdrag i samband med koldioxidutsläppen).

Ansökan, som finns som en värdtjänst, kallas TEAL eller de totala utsläppen Analytics. Bortsett från att vara fokuserade på professionella tjänster företag, är det också listade med amerikanska General Services Administration. TEAL spår koldioxidutsläpp information om elförbrukningen i båda anläggningarna och IT-infrastruktur, affärsresor, anställd pendling och så vidare.

Jag faktiskt skriver detta innan alla detaljer har avslöjats, så måste du ta en titt på Noblis webbplats för mer information efter maj 11. Du kan också hur GSA har testat programmet i denna nyhetsartikel.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation