Resa med NASA genom ett 4K ultrahög definition video av jord

NASA har släppt imponerande bilder och videofilmer av vår planet i 4K high definition.

Om du har tur nog att äga en 4K upplösning eller television, är det väl värt att kolla in NASA: s senaste utgåvan till allmänheten – en imponerande showreel av ultra high definition bilder och bilder av vår planet jorden.

Filmen tillhandahölls av den internationella rymdstationen, som vid skrivande stund är zoomning över Sydafrika på 17141 km / h med en höjd av 257 miles (du kan hålla koll på ISS framsteg i realtid med denna tracker).

Samlingen, som publiceras på YouTube, är fortfarande värt att visa om du har en HD-skärm, men det är något otroligt imponerande med denna detaljnivå av astronauternas observationer av jorden.

Den internationella rymdstationen ger en plattform för både nyttolast och experiment som stöder projekt inklusive klimatforskning, väder prognoser, naturlig katastrofbevakning och spårning av föroreningar.

Du kan se filmen nedan

Läs vidare: Top Picks

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

3D-utskrifter händer på: Att arbeta med trä

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Apple går serversidan för att fixa Siri låsskärmen bypass säkerhetsbrist, Bug gåvor: Vilket företag erbjuder forskare kontanter, Cyberattackers botch integrationen av Adobe Flash zero-day sårbarhet i utnyttja kit, Möt företag som vill stoppa pirater använder webben tills de betalar upp

Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang

? Innovation, M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, 3D Printing, 3D-utskrifter händer på: Att arbeta med trä, Banking, CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, innovation, Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang?